Mjesečno
Mjesečno

AiO Web je sveobuhvatna usluga održavanja i hostinga web mjesta koja pruža sve što vam je potrebno za uspješno predstavljanje vašeg poslovanja na internetu. Ova usluga uključuje hosting, odnosno smještaj vašeg web mjesta na serveru, te registraciju domene koja će biti adresa vaše web stranice, također u cijeni je vođenje, odnosno administracija marketinga koji uključuje inicijalnu izradu i održavanje profila ali ne i marketing budget. U usluzi AiO također je uključen grafički promo dizajn i 24/7 kontakt za sve poteškoće i upite vezane za web stranicu i marketing. Cijenom od 450€/mjesečno.


450 


Saznaj više


Što je AiO Web?

AiO Web je sveobuhvatna usluga koja uključuje sve što vam je potrebno za izradu, održavanje i hosting web mjesta. To znači da se ne morate brinuti o pronalaženju različitih usluga i usklađivanju njihovog rada - sve što vam je potrebno je u jednoj usluzi. Usluga uključuje hosting, odnosno smještaj vašeg web mjesta na serveru, te registraciju domene koja će biti adresa vaše web stranice. 

Također, cijena uključuje vođenje, odnosno administracija marketinga koji uključuje inicijalnu izradu i održavanje profila ali ne i marketing budget. 

   Ova usluga je idealna za sve one koji žele imati kvalitetno web mjesto bez stresa i briga oko različitih usluga.

Što uključuje AiO Web?

AiO Web uključuje mnoge funkcionalnosti i usluge koje će vam omogućiti izradu kvalitetnog web mjesta i uspješno predstavljanje vašeg poslovanja na internetu. Neke od tih funkcionalnosti i usluga uključuju:

Hosting

AiO Web nudi hosting vašeg web mjesta na kvalitetnim i pouzdanim serverima, što će vam osigurati stabilan rad vašeg web mjesta i brz pristup korisnicima.

Registracija domene

AiO Web nudi registraciju domene za vaše web mjesto, što znači da će vaše web mjesto imati svoju jedinstvenu adresu koju će korisnici lako zapamtiti i pronaći.

Izrada i održavanje profila

Usluga uključuje izradu kvalitetnog profila vašeg poslovanja na internetu, što će privući nove korisnike i povećati vašu vidljivost. Također, AiO Web će se brinuti za redovno ažuriranje vašeg profila kako bi uvijek bio relevantan i atraktivan za vaše korisnike.

Grafički promo dizajn

AiO Web nudi grafički promo dizajn vašeg web mjesta kako bi bilo vizualno privlačno i prilagođeno vašim potrebama. Dizajn će biti jedinstven i prema vašim željama, a stručnjaci će se pobrinuti za njegovu kvalitetu i funkcionalnost.

24/7 podrška

AiO Web nudi 24/7 podršku za sve vaše poteškoće i upite vezane za web stranicu i marketing. Stručnjaci će biti uvijek dostupni kako bi vam pružili podršku i riješili sve probleme vezane za vaše web mjesto.

Cijena

AiO Web nudi sve navedene usluge po cijeni od 450€/mjesečno. To znači da ćete uštedjeti vrijeme i novac, te imati kvalitetno web mjesto koje će privući nove korisnike i povećati vašu vidljivost na internetu.

Zašto odabrati AiO Web?

AiO Web je najbolje rješenje za sve one koji žele imati kvalitetno web mjesto bez stresa i briga oko različitih usluga. Ova usluga nudi sve što vam je potrebno za uspješno predstavljanje vašeg poslovanja na internetu - hosting, registraciju domene, izradu i održavanje profila, grafički promo dizajn i 24/7 podršku. Sve to po cijeni koja je prihvatljiva za sve poslovne subjekte.

Korištenje AiO Web usluge će vam uštedjeti vrijeme i novac, te osigurati kvalitetno web mjesto koje će privući nove korisnike i povećati vašu vidljivost na internetu.