. . .
Mjesečno
Mjesečno

AiO Web je sveobuhvatna usluga održavanja i hostinga web mjesta koja pruža sve što vam je potrebno za uspješno predstavljanje vašeg poslovanja na internetu. Ova usluga uključuje hosting, odnosno smještaj vašeg web mjesta na serveru, te registraciju domene koja će biti adresa vaše web stranice, također u cijeni je vođenje, odnosno administracija marketinga koji uključuje inicijalnu izradu i održavanje profila ali ne i marketing budget. U usluzi AiO također je uključen grafički promo dizajn i 24/7 kontakt za sve poteškoće i upite vezane za web stranicu i marketing. Cijenom od 450€/mjesečno.


450 

Saznaj više


AiO Web je sveobuhvatna usluga održavanja i hostinga web mjesta koja pruža sve što vam je potrebno za uspješno predstavljanje vašeg poslovanja na internetu. 

Ova usluga uključuje hosting, odnosno smještaj vašeg web mjesta na serveru, te registraciju domene koja će biti adresa vaše web stranice. 

Osim toga, AiO Web pruža vođenje statistike posjećenosti vaše web stranice, što vam omogućuje da pratite koliko ljudi je posjetilo vašu stranicu i kako su došli do nje.

Usluga uključuje i redovno održavanje web stranice, uključujući ažuriranje sadržaja i softvera kako bi se osiguralo da stranica uvijek radi ispravno. 


Također, AiO Web nudi grafički i promo dizajn kako bi se vaša stranica učinila privlačnom i profesionalnom te vođenje logistike web stranice kako bi se osiguralo da sve informacije na njoj budu aktualne i točne.

U sklopu usluge AiO Web nudimo i održavanje sadržaja web stranice, što uključuje nadopunu i korekciju sadržaja na zahtjev te vođenje marketinga na društvenim mrežama kako bi se vaša stranica što bolje promovirala.


 Sve to čini AiO Web idealnim rješenjem za one koji žele da im web mjesto bude profesionalno održavano i da se brinu o svom online prisustvu bez da se moraju brinuti o tehničkim detaljima.