Usluga Čišćenje je specijalizirana usluga izrade web stranica namijenjena za potrebe tvrtke za čišćenje. Ova usluga vam omogućuje da stvorite profesionalnu i funkcionalnu web stranicu koja će biti vaš virtualni katalog usluga, te će pomoći u promociji i povećanju posjećenosti vaše tvrtke.


275 


Saznaj više


Web stranica će sadržavati katalog usluga koji se mogu pretraživati po različitim kriterijima, kao što su vrsta čišćenja, cijena, itd. Korisnici će također imati mogućnost da pregledaju usluge i rezerviraju termin za čišćenje online, te da prate status svoje narudžbe i primaju obavijesti o novim uslugama i promocijama.

Stranica će također sadržavati informacije o radnom vremenu tvrtke, kontakt podatke, lokaciju i druge relevantne informacije, kao što su opcije dostave, opcije za grupna čišćenja, ili specijalni događaji ili ponude.

Usluga Čišćenje će također uključivati održavanje i ažuriranje web stranice, te će vam pružiti podršku u slučaju problema ili pitanja.

Ova usluga je prilagođena za potrebe tvrtke za čišćenje i dizajnirana je da bude jednostavna za korištenje, te će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama i zahtjevima. Platforma će biti optimizirana za SEO i prilagođena za mobilne uređaje, kako bi se osiguralo da vaša web stranica bude dostupna i pregledna na svim uređajima, te će biti prilagođena za pristupačnost, tako da će biti dostupna i korisnicima s invaliditetom.

Pored toga, Usluga Čišćenje će također uključivati i opciju za online naručivanje usluga ili paketa, te će biti integrirana sa popularnim platnim gateaway-ima, kao što su PayPal i Stripe. Time će se olakšati proces rezervacije i narudžbe za klijente, te se povećati učinkovitost rada tvrtke. Web stranica će biti dizajnirana da se prilagodi specifičnim potrebama klijenata, te će sadržavati informacije o certifikatima, licencama i referenci tvrtke te kontakt formu za brzu i efikasnu komunikaciju sa klijentima.

Kupi zajedno


Cijena Paketa: 0
 275
 200