Servis, dizajn i održavanja

Moje ime je Josip Marčić, osnivač sam iTSmedia grupe i iTS brenda. Informatičar sam odmalena. Kroz višegodišnje iskustvo, unatoč tome što sam još uvijek prilično mlad, uveo sam praksu efikasnog i kvalitetnog rada.

Moja misija promjena je i modernizacija tržišta. Cilj mi je educirati i podizati svijest o novim tehnologijama. 


Ključ uspjeha dijeljenje je znanja. Veselim se kontaktu s Vama.


- bit će mi drago pomoći :)Odmalena, a i tijekom srednjoškolskog obrazovanja, samostalno sam eksperimentirao s raznom tehnikom i tehnologijama. Neumorno sam učio nove vještine i širio znanje. Postao sam vrstan informatičar, a sve to znanje i ljubav omogućili su mi da IT sektor ne doživljavam kao posao, već nešto što mi pruža svakodnevnu radost i zadovoljstvo.


- tehnologija mi je omogućila da kroz automatizaciju uklonim brojne brige i probleme. Isto nudim i Vama.-Uz raznovrsne tekuće i planirane certifikate, poput Ciscovog CCNA i Sys.admin certifikata, mogu garantirati optimalan rad vaše elektroničke opreme, mrežne konfiguracije vašeg doma, poslovanja ili slično.

Google certifikati za SMM i SEO omogućuju mi kreiranje jedinstvenog i efikasnog prikaza Vašeg poslovanja koristeći Google usluge.


Zato Vas sve pozivam da se priključite i prijavite. Napravite svoj profil i uđite u novu eru korištenja računala i mudriji način nabave opreme.


Kontakt broj :

  • +385 95 530 5017

Mail adresa : 

WhatsApp i Telegram su povezani na navedeni tel. broj.


Ukoliko je nemate, ovdje preuzmite aplikaciju

za očitavanje QR kod-a.

Apple i Samsung mogu koristiti aplikaciju kamere..

QRkod Vcard-a (skeniranjem direktno u vaš telefon pohranjujete kontakt)