Josip Marčić

Servis, dizajn i održavanja

Moje ime je Josip Marčić, osnivač sam iTSmedia grupe i iTS brenda. Informatičar sam odmalena. Kroz višegodišnje iskustvo, unatoč tome što sam još uvijek prilično mlad, uveo sam praksu efikasnog i kvalitetnog rada.

Saznaj više !  

Marin Dragičević

Kreativni urednik

Istraživač-otkrivač, pisac-kreativac. Dječju radoznalost i vedar duh kanaliziram kroz ulogu arhetipske lude...jer nitko ne dosegne mudrosti, dok ne prođe stazom ludosti... ;)

Saznaj više !  

Ivica Paić

Servis mobilnih uređaja

Ja sam doktor za Vaše mobilne uređaje. Liječim sve, od lomova, preko prehlade, do psiholoških problema koji se počnu javljati nakon dugogodišnjeg korištenja uređaja. Uz mene, Vaš će pametni telefon biti još pametniji. Otklanjam sve hardverske i softverske kvarove, poput zakašnjelih ažuriranja, pogrešno instaliranih aplikacija...

Hrvoje Vukorepa

IT asistencija

IT asistencija temelj je odnosa s klijentima. Ja sam Hrvoje Vukorepa i garantiram da sam, uz moje tehničko znanje, spreman suočiti se sa svakim problemom na koji naiđete. Pružit ću Vam brzu i učinkovitu podršku. Tu sam da odgovorim na sva Vaša pitanja i otklonim probleme, kako bi svi Vaši sustavi funkcionirali savršeno.

Zvonimir Burazer

Programer

Junior programer s golemim iskustvom. Fokusiran sam na razvoj softverskih aplikacija. U praksi to znači da kreiram efikasne i pouzdane kodove, te kao podrška sudjelujem u razvoju projekata. Znanja i vještine razvijam kroz stalno učenje i suradnju sa senior programerima.

Tomislav Olivari

Affiliate marketing

Online oglašavanje jedna je od najvećih industrija današnjice. Internet nam je omogućio neposrednu povezanost s kupcima i gigantsko tržište, a ja znam kako jedriti tim morima. Na raspolaganju sam Vam kako bismo zajedničkom strategijom povećali vidljivost i prodaju putem podružnica koje sudjeluju u affiliate programu i generalnom marketingu.