. . .

Naš tim se sastoji od iTS osoblja te partnera iTSmedia grupe

Josip Marčić

Servis, dizajn i održavanja

Moje ime je Josip Marčić, osnivač sam iTSmedia grupe i iTS brenda. Cijeli sam život u informatici, iako mlad, dugogodišnje iskustvo i dosta prakse me naučilo raditi jako efikasno te kvalitetno.

Ivica Paić

Servis mobilnih uređaja

Ivica se bavi servisiranjem mobilnih uređaja i pravi je stručnjak za popravak, održavanje i podešavanje ovih uređaja. On ima znanje o hardveru i softveru mobilnih uređaja te se može nositi s problemima poput kvarova, zakašnjelih ažuriranja, pogrešno instaliranih aplikacija i slično te provodi potpun hardwareski servis istih.

Filip Milišić

Web dizajn

Filip se bavi web dizajnom i pravi je stručnjak za izradu i održavanje web stranica. Ona se bavi stvaranjem izgleda, strukture i interaktivnosti stranica te se fokusira na korisničko iskustvo.

Marin Junaković

Video editor

Marin je video editor i stručnjak za obradu videa, odnosno za izradu i uređivanje videa. To uključuje sve od dodavanja zvuka, titlova i drugih efekata, do montiranja i finalne obrade videa.

Ivan Penović

Marketing / SMM, SEO

Ivan se bavi marketingom i stručnjak je za planiranje, razvoj i implementaciju marketinških strategija za promicanje proizvoda ili usluga. On proučava tržište, analizira potrebe kupaca i razvija planove za povećanje prodaje i prepoznatljivosti branda

Tomislav Olivari

Affiliate / web dizajner / marketing

Tomislav je stručnjak za online oglašavanje i promociju proizvoda ili usluga. On koristi svoje znanje i vještine da poveća vidljivost i prodaju putem podružnica koje sudjeluju u affiliate programu i generalnom marketingu.