Grafički dizajn i print majica

Izrada grafičkog dizajna i printanje majica je usluga koja se bavi stvaranjem vizualnog identiteta za vaš brend ili događaj.

To može uključivati dizajn logotipa, izradu vizualnih elemenata poput ikona, fontova i boja te ih primjenjujemo na različite medije, uključujući i majice.

Prilikom izrade grafičkog dizajna za majice, važno je imati na umu da dizajn mora biti atraktivan i prepoznatljiv, ali također mora biti tiskiv na majicama. 

To znači da je važno razmisliti o bojama i detaljima dizajna koji će se dobro istaknuti na određenoj boji majice i da će se dobro prenijeti kroz tiskarski proces.

Nakon što se grafički dizajn izradi, sljedeći korak je odabrati vrstu majice i odabrati tiskarsku metodu. Postoje različite vrste majica, od standardnih t-shirtova do tank topova i majica s dugim rukavima, te je važno odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Također, postoje različite metode tiska, uključujući sitotisak, flekso tisak i sublimacijski tisak, svaka sa svojim prednostima i nedostacima.