Izrada digitalnog identiteta

Izrada digitalnog identiteta je proces definiranja jedinstvenog online identiteta poslovanja, branda ili pojedinca. To uključuje stvaranje vizualnog identiteta, kao što su logo, boje i fontovi, kao i definiranje online prisutnosti na društvenim mrežama, web stranici i drugim online platformama

Saznajte više  

Kreiranje LinkedIn profila

Kreiranje LinkedIn profila je važan korak u izgradnji vašeg digitalnog identiteta i povećanju vaše profesionalne vidljivosti na internetu. LinkedIn je društvena mreža namijenjena poslovnim korisnicima koja omogućuje umrežavanje, razmjenu stručnih znanja i iskustava te pronalaženje novih poslovnih prilika.

Saznajte više  

Izrada Facebook stranica

Izrada Facebook stranica je važan korak u digitalnoj strategiji svakog poslovanja. Facebook je najveća društvena mreža na svijetu s više od 2,8 milijardi aktivnih korisnika, što ga čini izvrsnom platformom za promoviranje proizvoda i usluga te povezivanje s klijentima i ciljanom publikom.

Saznajte više  

Facebook oglašavanje

Facebook oglašavanje je marketinški alat koji omogućuje tvrtkama da ciljano reklamiraju svoje proizvode i usluge na Facebook platformi. Ovo je jedan od najpopularnijih načina oglašavanja zbog ogromnog broja korisnika koji su aktivni na ovoj platformi, što omogućuje tvrtkama dosegn široke publike.

Saznajte više  

Instagram oglašavanje

Instagram oglašavanje je popularna marketinška strategija koja koristi Instagram platformu za promociju proizvoda ili usluga. Ova strategija uključuje korištenje Instagram oglasa, koji se sastoje od fotografija, videa i tekstova koji se pojavljuju u Instagram feedu korisnika. Instagram oglašavanje omogućuje tvrtkama da dosegnu veliki broj potencijalnih klijenata, jer Instagram ima preko milijardu aktivnih korisnika mjesečno.

Saznajte više  

Izrada Instagram profila

Izrada Instagram profila ključna je za poslovanja koja žele privući publiku putem društvenih medija. Važno je imati kvalitetan sadržaj, uključujući fotografije i videozapise, kao i privlačan dizajn koji će korisnike zainteresirati za pratnju profila. Potrebno je razumjeti ciljanu publiku i prilagoditi sadržaj njihovim interesima i potrebama. Kvalitetna i redovita objava sadržaja te interakcija s pratiteljima, kao i korištenje relevantnih hashtagova, ključni su elementi uspješnog Instagram profila.

Saznajte više  

Izrada Facebook, Instagram i WhatsApp kataloga

Katalog je alat koji se koristi za prikaz i organiziranje proizvoda ili usluga u jednom mjestu. Izrada Facebook, Instagram i WhatsApp kataloga je važan korak u digitalnom marketingu. Facebook, Instagram i WhatsApp katalozi omogućuju tvrtkama da svoje proizvode i usluge prikažu na interaktivniji i vizualno privlačniji način, uz mogućnost lakoće pregleda i kupnje. Izrada kataloga je obično jednostavna i pristupačna opcija za manje tvrtke koje žele proširiti svoj utjecaj na društvenim mrežama, ali i za veće tvrtke koje žele povećati svoju online prisutnost.

Saznajte više  

Izrada listinga na mrežama Airbnb, Booking iTripadvisor

Listing je popis proizvoda ili usluga koji se objavljuje na određenom mjestu, najčešće na internetskim platformama za prodaju ili rezervacije. Listing se koristi za predstavljanje proizvoda ili usluga potencijalnim kupcima ili korisnicima.

Saznajte više  

Oglašavanje putem društvenih mreža

Uključivanjem oglašavanja na društvenim mrežama u svoju marketing strategiju, možete se povezati s velikim brojem potencijalnih klijenata i privući nove poslove.

Saznajte više  

Vođenje društvenih mreža

iTSmedia nudi vodstvo društvenim mreža sukladno iTS-ovim standardima za digitalnu prepoznatljivost i indentitet te može svojim korisnicima ponuditi kompletnu soluciju održavanja svih društvenih mreža za potrebe njihovog poslovanja.

Saznajte više  

Oglašavanje putem Google-a

Oglašavanje putem Googlea jedan je od najučinkovitijih načina oglašavanja na internetu. To je proces plasiranja oglasa na Google tražilici ili drugim web stranicama koje su dio Google oglašivačke mreže. Oglašavanje putem Googlea omogućuje poslovnim korisnicima da dosegnu svoju ciljanu publiku i povećaju svoju prisutnost na tržištu. Korištenjem različitih alata, kao što su Google Ads i Google Analytics, poslovni korisnici mogu ciljati određenu publiku i pratiti učinkovitost svojih oglasa.

Saznajte više  

Konfiguracija i održavanje SEO-a

Konfiguracija i održavanje SEO-a obuhvaća razne tehnike koje se koriste kako bi se web stranica što bolje rangirala na tražilicama. To uključuje optimizaciju ključnih riječi, internu i eksternu povezanost, strukturu web stranice, brzinu učitavanja, mobilnu prilagodljivost i druge čimbenike koji utječu na SEO.

Saznajte više  

E-mail marketing

Email marketing je oblik oglašavanja u kojem se tvrtke koriste emailom da bi promovirale svoje proizvode ili usluge. To se obično odvija tako da tvrtka šalje newsletter ili promidžbeni email svojim pretplatnicima ili kupcima.

Saznajte više  

Marketing analitika

Marketing analitika je proces koji se koristi za prikupljanje, obradu i analiziranje podataka o marketingu. To se može koristiti za istraživanja tržišta, praćenja performanse marketing aktivnosti i donošenja odluka o budućim marketing strategijama.

Saznajte više  

Content Marketing

Content marketing je strategija koja se koristi za stvaranje i distribuciju korisnog, relevantnog i zabavnog sadržaja s ciljem privlačenja i zadržavanja potencijalnih kupaca, a na kraju i podizanja prodaje.

Saznajte više  

Dizajn thumbnaila

Usluga dizajna thumbnaila za Youtube i sličnim servisima je usluga koja se pruža poduzećima ili pojedincima koji žele dizajnirati privlačne sličice za svoje videozapise na video platformama.

Saznajte više  

Izrada Video Klipova

Usluga izrade videoklipova je usluga koja se pruža poduzećima ili pojedincima koji žele stvoriti profesionalno snimljene i montirane videozapise za različite svrhe, poput reklamiranja proizvoda ili usluga, promoviranja brenda ili pružanja edukativnog sadržaja.

Saznajte više  

Dizajn infografike

Usluga dizajna infografike je usluga koja se pruža poduzećima ili pojedincima koji žele kreirati vizualno atraktivne i informativne infografike za različite svrhe, poput prezentiranja podataka, objašnjavanja kompleksnih tema ili promoviranja proizvoda ili usluga.

Saznajte više  

Dizajn kalendara, bilježnica...

Usluga dizajna kalendara, poslovnih bilježnica i sličnih predmeta je usluga koja se pruža poduzećima ili pojedincima koji žele dizajnirati privlačne i funkcionalne kalendare za svoje poslovne bilježnice ili druge predmete poput magnetskih pločica ili naljepnica.

Saznajte više  

Affiliate marketing

Affiliate marketing je vrsta online marketinga u kojoj tvrtke pružaju partnerima, odnosno affilateovima, proviziju za promoviranje njihovih proizvoda ili usluga. Affiliateovi koriste svoje mreže, poput blogova, društvenih mreža ili e-pošte, da promoviraju proizvode ili usluge i da privuku potencijalne kupce.

Saznajte više  

Grafički dizajn i print majica

Izrada grafičkog dizajna i printanje majica je usluga koja se bavi stvaranjem vizualnog identiteta za vaš brend ili događaj.

Saznajte više  

Grafički dizajn promo sadržaja za društvene mreže

Usluga grafičkog dizajna promo sadržaja za društvene mreže je usluga koja se pruža poduzećima ili pojedincima koji žele dizajnirati vizualno atraktivne i privlačne grafičke elemente za promoviranje svojih proizvoda ili usluga na društvenim mrežama, poput Facebooka, Instagrama ili Twittera.

Saznajte više  

Grafički dizajn letaka, vizitki, plakata

Usluga grafičkog dizajna letaka, vizitki, plakata i sličnih reklamnih rekvizita je usluga koja se pruža poduzećima ili pojedincima koji žele da dizajniraju vizualno atraktivne i privlačne grafičke elemente za promoviranje svojih proizvoda ili usluga, poput letaka, vizitki, plakata ili drugih reklamnih rekvizita.

Saznajte više