. . .
Marketing image
Dobrodošli u svijet marketinga!

Marketing je važna komponenta svakog uspješnog poslovanja, jer pomaže u privlačenju i zadržavanju potrošača te u stvaranju vrijednosti za njih.

To je dinamično područje koje se bavi tržišnom razmjenom i usmjereno je na zadovoljenje potreba potrošača.

Marketing se može definirati kao aktivnost, skup institucija i procesa stvaranja, komunikacije, isporuke i razmjene ponuda koje imaju vrijednost za potrošače, klijente, partnere i društvo u cjelini. To znači da je marketing odgovoran za pronalaženje potreba ljudi i načina da se one zadovolje. Pored toga, marketing može pomoći u oblikovanju proizvoda koji će biti poticajni za potrošače te u otkrivanju potreba koje potrošači nisu svjesni.

Uloga marketingu je značajna za uspjeh bilo koje tvrtke ili poslovanja, pa i iTS prepoznaje važnost marketingu te pomaže drugim tvrtkama da razviju svoj marketing. Zajedno smo jači, stoga je važno raditi na stalnom unaprjeđenju marketinškog pristupa kroz zajedničke sastanke i razmjenu ideja.

Za sve upite vezane za marketing i pomoć u razvoju marketinga vlastitog poslovanja nam se obratite na mail adresu : marketing@itsmedia.info

Za sve upite vezane za marketing i pomoć u razvoju marketinga vlastitog poslovanja obratite nam se na mail adresu : marketing@itsmedia.info