. . .

Kako affiliate program funkcionira ?

01

Prijava

Prvo, tvrtka koja želi promovirati svoje proizode ili usluge odluči se za sudjelovanje u affiliate programu i odabere odgovarajuću platformu ili servis za upravljanje programom u ovom slučaju s iTS-om no iTS nudi i dodatno pojašnjenje ovog sustava za implementaciju affiliate marketinga i u Vašem poslovanju.

02

Poslati upit na mail adresu

marketing@itsmedia.info Navesti u predmetu e-pošte : "iTS - affiliate program" U povratnom mailu dobivate sve detaljne informacije o programu i inicijalni upitnik u kojem odabirete sektor affiliate programa i gdje ispunjavate sve ostale informacije.

03

Dogovaramo sastanak, uživo ili online

04

Upoznajemo se i razmjenjujemo informacije o sebi, poslovanju..

05

Odluka o strukturi

Tvrtka odlučuje o strukturi naknade za podružnice, što može uključivati ​​postotak od prodaje ili fiksnu naknadu za svaki novi korisnik ili kupac doveden putem podružnice. Tvrtka također određuje pravila i uvjete za sudjelovanje u programu, kao i rokove za isplatu naknade. Kod affiliate rada s iTS-om mora se poštovati struktura rada koja se dogovara nakon inicijalnog kontakta s iTS-om ili referentom istog. iTS affiliate program je orijentiran da se prvenstveno olakša dostupnost iTS usluga i usluga partnera iTS-a kroz iTSmedia mrežu. Također ciljana struktura je postizanje veće dostupnosti usluga lokalnom ili digitalnom razinom poslovanja.

06

Ostvarite svoju nagradu

Ostvarite do 20% vrijednosti preporučenog rada u svom affiliate programu

07

Nagrada

Podružnice se registriraju za program i dobivaju pristup alatima za praćenje i promociju proizoda ili usluga tvrtke. To može uključivati ​​linkove za praćenje, banner oglasne plakate i drugi promidžbeni materijali. Podružnice promoviraju proizode ili usluge tvrtke na svojim web stranicama ili društvenim mrežama koristeći linkove za praćenje i promidžbeni materijal. Kada posjetitelj ili kupac klikne na link ili oglas podružnice i nakon toga kupi proizod ili se pretplati na uslugu tvrtke, podružnica se nagrađuje prema dogovorenim uvjetima.

08

Repeat!

Podružnice nastavljaju promovirati proizode ili usluge tvrtke i primati naknade za dovedene posjetitelje ili kupce sve dok se ne odluče isključiti iz programa ili dok tvrtka ne prekine program.