Affiliate marketing je vrsta marketinga temeljenog na učinku u kojem tvrtka nagrađuje jednu ili više podružnica za svakog posjetitelja ili kupca dovedenog vlastitim marketinškim naporima podružnice.


Affiliate marketing može se preklapati s drugim metodama internetskog marketinga, uključujući organsku optimizaciju tražilica (SEO), marketing putem e-pošte, marketing sadržaja i oglašavanje na ekranu.


Affiliate marketing oglašivači često zanemaruju.

Dok tražilice, e-pošta i sindikacija web-mjesta privlače veliku pažnju online trgovaca, affiliate marketing ima mnogo niži profil. 

Ipak, podružnice i dalje igraju značajnu ulogu u marketinškim strategijama e-trgovaca.

-izvor Wikipedija

Affiliate marketing je zbog svoje definicije najizraženiji u iTSmedia grupi. 

Pomoću Affiliate marketinga kreiramo mrežu međusobno povezanih pravnih i fizičkih osoba koje pomažu zajedničkim snagama osnažiti i modernizirati IT sektor.


Svi su dobrodošli u iTSmediu - sudjelovanje je besplatno a najvidljivije je kod međusobnog marketiranja i korištenja međusobnih usluga duž cijele zajednice/mreže.


Za prijavu u Affiliate marketing je potrebno ispuniti sljedeći formular - gdje nam govorite informacije o sebi dok za poslovanja koja su voljna surađivati s iTSmediom moimo da pošaljete ispunu formu na sljedećem linku.

Kako affiliate program funkcionira ?

01

Ispuniti prijavnicu

02

Dogovaramo sastanak, uživo ili online

03

Upoznajemo se i razmjenjujemo informacije o sebi, poslovanju..

04

Odabir klasifikacije affiliate programa

Ukratko - na koje će te se marketiranje, odnosno - kojeg partnera fokusirati za marketing treće strane (niste obvezni odabrati samo jednog)

05

Dogovorno odabirete način nagrade

Putem promotivnih kodova s popustom ili oblikom nagradnih donacija na Vaš račun

06

Nagrada

Putem poslanog IBAN-a ili paypal računa - odnosno putem nagradnog kupon koda

Ispunjavanjem ove forme se prijavljujete u iTSmedia affiliate program gdje svojim pomaganjem cijeloj grupi možete zaraditi svoje bonus tokene - koje kasnije možete iskoristiti u obliku promotivnih kupona u mreži partnera ili ih unovčiti u obliku donacije putem paypal računa.