. . .
Affiliate program image
Affiliate marketing je strategija koja omogućava tvrtkama da promoviraju svoje proizode ili usluge kroz saradnju s partnerima - podružnicama - koji promoviraju te proizode ili usluge na svojim web stranicama ili društvenim mrežama.

Kada posjetitelj podružnice klikne na promidžbeni link i kupi proizod ili uslugu, podružnica će dobiti proviziju od te prodaje.

Affiliate marketing se može koristiti u kombinaciji s drugim metodama marketinga kao što su SEO, marketing putem e-pošte, marketing sadržaja i oglašavanje na ekranu.

Međutim, unatoč činjenici da su SEO, e-pošta i sindikacija web-mjesta vrlo popularne strategije marketinga, affiliate marketing još uvijek ima niži profil. Ipak, podružnice igraju važnu ulogu u marketing strategijama e-trgovaca.

Affiliate marketing je zbog svoje definicije najizraženiji u iTSmedia grupi.

Pomoću Affiliate marketinga kreiramo mrežu međusobno povezanih pravnih i fizičkih osoba koje pomažu zajedničkim snagama osnažiti i modernizirati IT sektor.

Svi su dobrodošli u iTSmediu - sudjelovanje je besplatno a najvidljivije je kod međusobnog marketiranja i korištenja međusobnih usluga duž cijele zajednice/mreže.

Za prijavu u Affiliate marketing je potrebno poslati zahtjev. odnosno upit na mail adresu marketing@itsmedia.info  - gdje nam govorite informacije o sebi dok za poslovanja koja su voljna surađivati s iTSmediom molimo da pošaljete ispunjenu formu na sljedećem linku.

Kako affiliate program funkcionira ?

01

Prijava

Prvo, tvrtka koja želi promovirati svoje proizode ili usluge odluči se za sudjelovanje u affiliate programu i odabere odgovarajuću platformu ili servis za upravljanje programom u ovom slučaju s iTS-om no iTS nudi i dodatno pojašnjenje ovog sustava za implementaciju affiliate marketinga i u Vašem poslovanju.

02

Poslati upit na mail adresu

marketing@itsmedia.info Navesti u predmetu e-pošte : "iTS - affiliate program" U povratnom mailu dobivate sve detaljne informacije o programu i inicijalni upitnik u kojem odabirete sektor affiliate programa i gdje ispunjavate sve ostale informacije.

03

Dogovaramo sastanak, uživo ili online

04

Upoznajemo se i razmjenjujemo informacije o sebi, poslovanju..

05

Odluka o strukturi

Tvrtka odlučuje o strukturi naknade za podružnice, što može uključivati ​​postotak od prodaje ili fiksnu naknadu za svaki novi korisnik ili kupac doveden putem podružnice. Tvrtka također određuje pravila i uvjete za sudjelovanje u programu, kao i rokove za isplatu naknade. Kod affiliate rada s iTS-om mora se poštovati struktura rada koja se dogovara nakon inicijalnog kontakta s iTS-om ili referentom istog. iTS affiliate program je orijentiran da se prvenstveno olakša dostupnost iTS usluga i usluga partnera iTS-a kroz iTSmedia mrežu. Također ciljana struktura je postizanje veće dostupnosti usluga lokalnom ili digitalnom razinom poslovanja.

06

Ostvarite svoju nagradu

Ostvarite do 20% vrijednosti preporučenog rada u svom affiliate programu

07

Nagrada

Podružnice se registriraju za program i dobivaju pristup alatima za praćenje i promociju proizoda ili usluga tvrtke. To može uključivati ​​linkove za praćenje, banner oglasne plakate i drugi promidžbeni materijali. Podružnice promoviraju proizode ili usluge tvrtke na svojim web stranicama ili društvenim mrežama koristeći linkove za praćenje i promidžbeni materijal. Kada posjetitelj ili kupac klikne na link ili oglas podružnice i nakon toga kupi proizod ili se pretplati na uslugu tvrtke, podružnica se nagrađuje prema dogovorenim uvjetima.

08

Repeat!

Podružnice nastavljaju promovirati proizode ili usluge tvrtke i primati naknade za dovedene posjetitelje ili kupce sve dok se ne odluče isključiti iz programa ili dok tvrtka ne prekine program.