. . .
Što je iTSmedia? image
Uvedimo Vas u svijet iTSmedie.


iTSmedia grupa/zajednica je pojedinaca koji zajedno rade na ostvarivanju zajedničkog cilja a to je pospješivanje informatičke pismenosti te kreiranje jedne međusobno povezane zajednice koja zajedno na tržište plasira jedno kvalitetno, jednostavno i sigurno za koristiti okruženje svih povezanih I.T. djelatnosti.


iTSmediu predstavlja tim stručnjaka iz različitih oblasti informacijsko-tehnološkog sektora koji se okupljaju s ciljem promicanja informatičke pismenosti i stvaranja povezane zajednice.

Cilj iTSmedia zajednice kao skupa IT stručnjaka je razmjena stručnog znanja i iskustva, suradnja na projektima, podrška i pomoć kolegama u rješavanju problema i izazova u radu, razvoj vlastitih profesionalnih vještina i sposobnosti te poboljšanje kvalitete i uspješnosti poslovanja.

Pored toga, iTSmedia ima u svom cilju, program edukacije i obrazovanja mlađih stručnjaka i poticanja njihovog razvoja, te promicanje i unaprjeđenje IT sektora u cjelini.

Svi članovi iTSmedia grupe zajedno rade na razvoju i promociji kvalitetnih, jednostavnih i sigurnih I.T. rješenja na tržištu, a osim promicanja informatičke pismenosti, iTSmedia se također bavi i razvojem i održavanjem IT sustava te pružanjem podrške korisnicima, takvo održavanje provodi iTS.

Tim iTSmedia sastoji se od stručnjaka iz područja programiranja, dizajna, održavanja IT sustava, marketinga, podrške, copyrigtanja, kreiranje contenta i još mnogo toga, a s svakim novim članom se ponuda širi i upotpunjuje….

Tim iTSmedie stalno radi na unaprjeđenju vlastitih znanja i vještina te se trudi pružiti najbolju moguću uslugu svojim korisnicima.


Koje su glavne misije iTSmedia grupe?


iTSmedia svakodnevno ulaže u IT sustave drugih poslovanja jer prepoznaje važnost istih i na taj način može direktno pospješivati rad u digitalnom okruženju te informatizirati i modernizirati poslovanja. Ulaganje u IT sustave u tvrtkama može biti izuzetno važno zbog nekoliko razloga.

 • Prvi razlog je povećanje učinkovitosti poslovanja.
  Dobro funkcionirajući IT sustavi omogućuju brže i efikasnije obavljanje poslovnih zadataka, što može dovesti do povećanja produktivnosti i smanjenja troškova.

 • Drugi razlog je povećanje fleksibilnosti i prilagodljivosti poslovanja.
  Moderni IT sustavi omogućuju brzo reagiranje na promjene u tržištu i potrebe korisnika, što može biti od velike važnosti za uspjeh tvrtke.

 • Treći razlog je povećanje konkurentnosti.
  Tvrtke s naprednim IT sustavima imaju prednost u odnosu na one koje ih nemaju, jer mogu brže i efikasnije odgovoriti na potrebe tržišta i korisnika.

 • Četvrti razlog je povećanje sigurnosti podataka.
  Moderni IT sustavi omogućuju bolju zaštitu podataka, što je od velike važnosti za tvrtke koje se bave pohranjivanjem i obradom velikih količina podataka.

IT sustavi također pomažu u povezivanju radnika unutar tvrtke i s vanjskim suradnicima, što omogućuje bolju komunikaciju i suradnju.IT sustavi također pružaju mogućnosti za povezivanje s drugim IT sustavima i integraciju s poslovnim procesima, što omogućuje bolje upravljanje podacima i automatizaciju poslovnih procesa. Ukratko, ulaganje u IT sustave može pomoći tvrtkama da ostvare bolje rezultate, povećaju konkurentnost i efikasnost te se lakše prilagode promjenama na tržištu što je sama misija iTSmedia grupe te na ovaj način može najuspješnije podići informatičku pismenost na zadovoljavajuću razinu.


iTSmedia iznimno ulaže u sve vrste marketinga, zašto ?

iTS zajedno s iTSmedia grupom vidi iznimnu važnost u investiranju u marketing jer je investiranje u marketing važno za sve tvrtke i poslovanja jer im omogućava da se predstave široj javnosti i privuku potencijalne klijente. To pomaže u povećanju brand prepoznatljivosti i povećanju prodaje proizvoda ili usluga. Marketing također pomaže tvrtkama da se prilagode promjenama na tržištu i da se prilagode potrebama i željama klijenata. To im omogućava da se prilagode konkurenciji i da se prilagode novim trendovima i tehnologijama.

Ulaganje u marketing također pomaže tvrtkama da budu vidljive na tržištu i da privuku pozornost potencijalnih klijenata. To pomaže u stvaranju pozitivnog imidža tvrtke i povećanju povjerenja klijenata u proizvode ili usluge koje se nude. U krajnjoj liniji, ulaganje u marketing je važno za tvrtke jer im pomaže da povećaju svoj profil i ostvare veći profit. To pomaže u održavanju konkurentnosti na tržištu i omogućava tvrtkama da se prilagode promjenama i da se prilagode potrebama klijenata. iTSmedia može garantirati obostran marketing svih članova iTSmedia grupe prikazivajući ponudu usluga svojih partnera na svojim stranicama te reklamirajući isti.


iTSmedia označava mrežu povezanih poslovanja što kroz affiliate programe može dodatno osnažiti povezanost među poslovanjima te potaknuti direktan obostran marketing među svojim partnerima. Centralna misija iTSmedia grupe je svakodnevno rasti, modernizirati i marketirati sva povezana IT poslovanja, tvoreći snažnu, efikasnu i jednostavnu zajednicu koja informatizira i unaprjeđuje poslovanja na lokalnoj razini.


Kao zajednica, radimo na stvaranju međusobno povezanih veza i suradnji s drugim tvrtkama i organizacijama u području I.T. te se trudimo biti odličan partner za sve one koji žele unaprijediti svoje poslovanje koristeći se našim stručnim znanjem i iskustvom.

Naš tim čine stručnjaci iz različitih područja I.T. sa znanjem i iskustvom u različitim tehnologijama i alatima.

Kao takvi, sposobni smo ponuditi širok raspon usluga i proizvoda za sve potrebe naših korisnika.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju ili želite saznati više o našim uslugama, slobodno nam se obratite te ćemo sve ostale informacije zajedno proći fizičkim ili online sastankom. Sudjelovanje u iTSmedia grupi je besplatno i donosi brojne pogodnosti unutar same mreže te izvrstan način za stvarati jedan interesantan, kvalitetan i održiv sustav marketinga samog Vašeg poslovanja zajedno s iTSovim poslovanjem i brojnim drugim partnerima.

Glavna prednost sudjelovanja i ugovaranja partnerstva s iTS-om je besplatan prikaz i affiliate Vaših usluga, vašeg poslovanja na stranicama iTSmedie te su sve iTS usluge BESPLATNE za Vas i Vaše poslovanje !


Popis osnovnih pravila :


 • Obje strane trebaju biti u dobroj vjeri tijekom cijelog procesa ugovaranja partnerstva.
 • Detaljne informacije o proizvodima ili uslugama trebaju biti jasno navedene i potvrđene od obje strane prije početka partnerstva.
 • Sve financijske obveze trebaju biti jasno definirane i dogovorene prije početka partnerstva.
 • Obje strane trebaju biti spremne podijeliti vlasništvo nad intelektualnim vlasništvom nastalim tijekom suradnje.
 • Odgovornost za promociju proizvoda ili usluga trebala bi biti jasno podijeljena između obje strane.
 • Trebaju biti definirane procedure za rješavanje eventualnih sukoba ili nejasnoća tijekom trajanja partnerstva.
 • Trajanje partnerstva trebalo bi biti jasno definirano i dogovoreno od strane obje strane.
 • Obje strane trebaju se obvezati na poštivanje tajnosti informacija koje su im predstavljene tijekom procesa ugovaranja partnerstva.
 • Obje strane trebaju biti spremne za redovitu komunikaciju i suradnju tijekom trajanja partnerstva.
 • Partnerstvo treba biti pisano i potpisano od strane predstavnika obje strane kao dokaz postojanja i dogovora.
 • Obje strane se obvezuju da će poštovati zakone i propise vezane za IT sektor, uključujući zaštitu podataka i privatnost korisnika.
 • Partnerstvo se odnosi samo na razmjenu IT usluga i proizvoda, te se ne odnosi na druga poslovna područja.
 • Obje strane se obvezuju da će poštovati intelektualno vlasništvo drugih strana, uključujući software, tehnologiju i drugu vlasničku imovinu.
 • Obje strane se obvezuju da će pružati adekvatnu podršku i komunikaciju tijekom trajanja partnerstva.
 • Obje strane se obvezuju da će održavati visoke standarde kvalitete u pružanju IT usluga i proizvoda.
 • Partnerstvo se može raskinuti u bilo kojem trenutku uz pisanu obavijest drugoj strani, uz poštivanje odgovarajućih zakonskih obveza i rokova za raskid.
 • Sporovi između strana trebaju se rješavati mirnim putem


Naravno, kao partneri moramo se pridržavati određenih osnovnih pravila, no sukladno raznolikosti i velikom opsegu poslovanja možete očekivati kao partner da ćete dobiti i dodatna pravila prilagođenim vašem poslovanju.

Ova pravila su nam potrebna da ideju iTSmedia grupe održimo stabilnom od prvog dana te da se pobrinemo da zajedno radimo za bolje !

Zajedno smo jači!Svi budući partneri i pojedinci koji se interesiraju za sudjelovanje i koji žele naučiti više o cijeloj ideji nek se jave na mail info@itsmedia.info.