Što je iTSmedia? image
Uvedimo Vas u svijet iTSmedie

iTSmedia je skupina stručnjaka iz različitih područja informacijsko-tehnološkog sektora koji se okupljaju s ciljem promicanja informatičke pismenosti i stvaranja povezane zajednice. 

Cilj iTSmedia zajednice kao skupa IT stručnjaka je razmjena stručnog znanja i iskustva, suradnja na projektima, podrška i pomoć kolegama u rješavanju problema i izazova u radu, razvoj vlastitih profesionalnih vještina i sposobnosti te poboljšanje kvalitete i uspješnosti poslovanja.

Glavne misije iTSmedia grupe
iTSmedia svakodnevno ulaže u IT sustave drugih poslovanja jer prepoznaje važnost istih i na taj način može direktno pospješivati rad u digitalnom okruženju te informatizirati i modernizirati poslovanja.

Ulaganje u IT sustave u tvrtkama može biti izuzetno važno zbog nekoliko razloga.

 • Prvi razlog je povećanje učinkovitosti poslovanja.
  Dobro funkcionirajući IT sustavi omogućuju brže i efikasnije obavljanje poslovnih zadataka, što može dovesti do povećanja produktivnosti i smanjenja troškova.

 • Drugi razlog je povećanje fleksibilnosti i prilagodljivosti poslovanja.
  Moderni IT sustavi omogućuju brzo reagiranje na promjene u tržištu i potrebe korisnika, što može biti od velike važnosti za uspjeh tvrtke.

 • Treći razlog je povećanje konkurentnosti.
  Tvrtke s naprednim IT sustavima imaju prednost u odnosu na one koje ih nemaju, jer mogu brže i efikasnije odgovoriti na potrebe tržišta i korisnika.

 • Četvrti razlog je povećanje sigurnosti podataka.
  Moderni IT sustavi omogućuju bolju zaštitu podataka, što je od velike važnosti za tvrtke koje se bave pohranjivanjem i obradom velikih količina podataka.

U današnje vrijeme, tehnologija igra ključnu ulogu u poslovanju i društvu općenito. Upravo iz tog razloga, informatička pismenost postaje sve važnija.
iTSmedia stručnjaci su dostupni tvrtkama i pojedincima da se uspješno prilagode digitalnom okruženju te da se iskoriste prednosti koje tehnologija nudi.


Ukoliko ste zainteresirani za suradnju ili želite saznati više o našim uslugama, slobodno nam se obratite te ćemo sve ostale informacije zajedno proći fizičkim ili online sastankom.

Sudjelovanje u iTSmedia grupi je besplatno i donosi brojne pogodnosti unutar same mreže te izvrstan način za stvarati jedan interesantan, kvalitetan i održiv sustav marketinga samog Vašeg poslovanja zajedno s iTSovim poslovanjem i brojnim drugim partnerima.

Glavna prednost sudjelovanja i ugovaranja partnerstva s iTS-om je besplatan prikaz i affiliate Vaših usluga, vašeg poslovanja na stranicama iTSmedie.


Zajedno smo jači!Svi budući partneri i pojedinci koji se interesiraju za sudjelovanje i koji žele naučiti više o cijeloj ideji nek se jave na mail [email protected].